De koolmonoxidemelder

De Retwist CO-switch is de enige koolmonoxidemelder die bij detectie van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt.

Retwist melder

139,95144,95

Wissen

Productbeschrijving

De Retwist CO-switch is de enige koolmonoxidemelder die bij detectie van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt.

De unieke en uiterst betrouwbare sensor detecteert wanneer gevaarlijke hoeveelheden koolmonoxide vrijkomen en schakelt automatisch de cv-ketel uit. Tegelijkertijd waarschuwt het alarmsysteem iedereen in huis door middel van licht- en geluidsignalen.

Dankzij de eenvoudige plug-and-play toepassing is Retwist CO-switch eenvoudig te plaatsen; informatie hierover vind je in de installatievideo. De melder werkt niet op batterijen maar op stroom; zo loop je nooit het risico dat de batterijen leeg zijn of niet op tijd vervangen worden.

Retwist is een 100% Nederlands product en is aan te sluiten op alle merken (gasgestookte) cv-ketels, inclusief pelletkachels.

Retwist. Bescherm wie je lief zijn.

Specificaties

Algemeen

Type melder
Koolmonoxidemelder
Artikelnaam
Retwist CO-switch
Taal handleiding
Nederlands | Duits | Frans
Type norm
EN 50291-1 certificering
Fabrieksgarantie
2 jaar
Levensduur
10 jaar

Kenmerken

Alarmering via
Geluids- en lichtsignaal
Met testknop
Ja
Geluidsniveau
85 dB
Voedingstype
Netstroom (geen batterijen nodig)
Inhoud verpakking
De melder incl. bevestigingsmateriaal en gebruikershandleiding

Reviews

Absoluut de beste oplossing

Wat een eenvoudige oplossing, zeer slim bedacht. Via de Retwist webshop de volgende dag in huis. Voelt wel zo veilig. De enige oplossing die mij en mijn gezin echt veilig houdt. Ik vind het een goed aankoop en kan het iedereen aanraden.
- Barneveld - 1 oktober 2020

Makkelijk installeren en super veilig gevoel met de Retwist.

Nadat we storing hebben gehad in een goedkoop barrel nu de beste gekocht die er bestaat, de ketel wordt uitgeschakeld als er iets wordt gedetecteerd. Dit geeft ons een heel veilig gevoel. Aanrader, niet naar dat stomme geld kijken maar naar de veiligheid van jou en je gezin.
- Koedijk - 29 september 2020

De Retwist geeft een veilig gevoel, fantastische service

Toen wij een onbekende storing kregen met de Retwist, werd na een kort mailcontact met de klantenservice direct kosteloos een nieuwe toegestuurd met het verzoek om de oude terug te sturen voor onderzoek. Fijn bedrijf met een goede, snelle klantenservice.
- Zandvoort - 28 september 2020

Super oplossing, slim bedacht en eenvoudig te installeren!

Na enig speurwerk bij de Retwist melder uitgekomen en dat beviel goed. Super oplossing, slim bedacht en eenvoudig te installeren!
- Apeldoorn - 28 september 2020

Topproduct

Prima product, eenvoudig zelf te monteren.
- Lelystad - 25 september 2020

Super goeie service.

Ik had een probleem met me koolmonoxidemeter maar die is op een hele goeie manier opgelost .

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Rick, Heel vervelend dat u onze mail niet hebt gezien als antwoord op uw service aanvraag. U heeft ons op zaterdag 12 september 15.11 uur gemaild, deze zelfde zaterdag om 17.47 uur heeft u van ons een reactie gekregen. Is deze mail misschien in de spambox terecht gekomen? Zojuist heb ik u nogmaals een mail gestuurd met het emailadres info@retwist.eu. Uiteraard willen we dit netjes met u oplossen. Vriendelijke groet, Team Retwist

- castricum - 25 september 2020

Veiligheid

Bijvullen van de ketel trek ik allebei de stekkers er uit na paar minuten plaats ik ze allebei weer terug de retwist geeft dan een foutmelding na hoeveel tijd kan ik de stekkers weer terug plaatsen

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Luuk, Bedankt voor uw beoordeling. Uw vraag zal beantwoord worden via de mail. Vriendelijke groet, Team Retwist

- Amsterdam - 25 september 2020

Uitstekend

Goede levering
- NUNSPEET - 25 september 2020

Problemen snel en goed opgelost

Nadat de melder midden in de nacht was afgegaan en er niks aan de hand was heb ik contact gezocht. Er bleek een software fout in mijn melder te zitten. Dit was snel en netjes opgelost. Nu hangt hij weer.
- Strijen - 25 september 2020