21
Sep

Nieuwe uitstraling voor Retwist en SBS Innovations

De start van SBS Innovations bv met de introductie van de Retwist koolmonoxidemelder was veelbelovend. In minder dan een jaar tijd is er met de partners Rensa, Wasco, Salo, Oosterberg, KTC-Nederland, Solar en PBS Vastgoed een landelijke dekking bereikt.

De focus van het ontwikkelteam heeft in eerste instantie gelegen bij een hoogwaardige koolmonoxidemelder welke altijd tijdig alarmeert bij schadelijke concentraties koolmonoxide en direct de cv-ketel uitschakelt. De certificering uitgevoerd door onze partner de KIWA was hiervoor een belangrijke stap.

Met Degen & Leideritz - Trotse ontwerpers heeft SBS Innovations een betrouwbare partner gevonden die de uitstraling van het bedrijf en het product heeft geprofessionaliseerd. Met het behaalde resultaat ziet SBS Innovations met vertrouwen de toekomst tegemoet. Een eigentijds logo met een duidelijke koppeling naar het Retwist logo. De totale verpakking is gerestyled en heeft een onderscheidende high-end uitstraling gekregen die past bij de hoogwaardige koolmonoxidemelder. Hiermee is het leggen van een goede basis voor de Retwist veiligheidsproducten afgerond en kunnen internationale ambities worden nagestreefd.

Wilt u meer weten?
We helpen u graag!

Voor een garantie aanvraag klik je hier.

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op.
Oeps, er ging iets niet goed. Probeer het nog eens a.u.b.
Draai je telefoon voor de beste beleving