Retourneren van een artikel

Wij geven je graag inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot het retourneren van een artikel. In onderstaand overzicht hebben we jouw rechten en plichten op een rijtje gezet.

Herroepingsrecht: retourneren zonder opgaaf van reden

Je hebt het recht om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Voorwaarde hiervoor is wel dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd wordt. Het terug te betalen bedrag wordt binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort op jouw bankrekening of creditcard, tenzij onderling anders is overeengekomen. De kosten voor deze retourzending zijn voor jouw rekening.

Instructies voor het retourneren van een product

  1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van het product een e-mail naar retouren@retwist.eu waarin je aangeeft dat je het product wilt terug sturen. Vermeld hierbij eveneens het ordernummer en (factuur)adres. Je ontvangt vervolgens binnen twee werkdagen van ons een e-mail met daarin de retourinstructies.
  2. Stuur het artikel liefst in originele verpakking, maar in elk geval onbeschadigd en ongebruikt retour; volg hierbij de retourinstructies zoals je die van ons per mail ontvangen hebt.
  3. Bied het pakket binnen 14 dagen na de retourmelding aan bij de transporteur.
  4. Zorg ervoor dat je het pakket aangetekend en/of via track & trace verzendt, zodat je jouw zending kunt volgen. Bewaar deze code of link goed, zodat je een eventuele vermissing kunt claimen bij de vervoerder.

Indien wij een artikel beschadigd of (te lang) gebruikt retour ontvangen, brengen wij de eventuele kosten voor reparatie of herstel in mindering op het terug te storten bedrag.

Wilt u meer weten?
We helpen u graag!

Voor een garantie aanvraag klik je hier.

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op.
Oeps, er ging iets niet goed. Probeer het nog eens a.u.b.
Draai je telefoon voor de beste beleving