Draadloze rookmelder

Rookmelders zijn essentieel om je te beschermen tegen de gevaren van rook en brand in en rondom huis. Retwist heeft sinds het voorjaar van 2021 rookmelders opgenomen in het assortiment. De Retwist Smoke rookmelders zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschermen wie je lief zijn. We gaan in onderstaande alinea’s in op de draadloze rookmelders van Retwist en welke varianten er zijn.

Draadloze rookmelder van Retwist

Rookmelders met een langdurige batterij levensduur zijn de rookmelders van de toekomst. De Retwist accu gevoede rookmelders zijn voorzien van een Q-label. Het Q-label is een Duits kwaliteitscertificaat voor hoogwaardige rookmelders en garandeert een levensduur van 10 jaar, minder vals alarm en een hoge weerstand tegen invloeden van buitenaf. Q-label melders hebben extra tests ondergaan waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Deze extra testen staan omschreven in de VdS3131/vfdb14-01 richtlijn. De standaard ingebouwde lithium batterij heeft een levensduur van 10 jaar. Je hoeft dus nooit meer de batterij te vervangen, dit is goed voor het milieu en vanwege duurzaamheid en minder afval.
Ook heeft Retwist rookmelders die op het lichtnet (230V) aangesloten dienen te worden. Deze is beschikbaar in een draadloos- en bedraad koppelbare variant, waarbij de draadloze variant ook bedraad koppelbaar is.

Rookmelders draadloos is verschillende soorten

Retwist heeft 2 verschillende soorten rookmelders op accu, en dus draadloos: de Smoke B en de Smoke BR. De Smoke B is een in Europa geproduceerde kwaliteitsmelder die uiteraard gecertificeerd is volgens de laatste EN14604 voorschriften. De unieke en door een micro-controller gestuurde LTD-functie (stof-compensatie) reduceert de kans op een vals alarm.
De Smoke BR is een draadloos koppelbare rookmelder die met een vaste 3V Lithium batterij minimaal 10 jaar functioneert. Koppelbaar tot maximaal 24 melders.
De Retwist 230V gevoede rookmelders zijn ook in 2 varianten verkrijgbaar: de Smoke MW en Smoke MWR. De Smoke MW is bedraad koppelbaar tot 40 rookmelders van dezelfde serie. De melder is voorzien van een lithium back-up batterij met een levensduur van 10 jaar.
De Smoke MWR is identiek qua vormgeving aan de Smoke MW, echter is deze naast bedraad ook draadloos koppelbaar tot 40 rookmelders van dezelfde serie.

Neem contact op of koop vandaag nog in de webshop

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende Retwist Smoke melders? De Retwist Smoke is te verkrijgen in de webshop. Twijfel je nog of wil je meer weten over de Retwist Smoke? Mail geheel vrijblijvend naar info@retwist.eu voor meer informatie, of kijk verder op onze website.

Heb je ook al aan een koolmonoxidemelder gedacht? De Retwist CO-switch is een unieke koolmonoxidemelder die bij detectie van koolmonoxide de cv-ketel uitschakelt. Zo wordt koolmonoxidevergiftiging voorkomen. Kijk op onze website voor meer informatie.

De veiligste oplossing tegen koolmonoxidevergiftiging

  • Schakelt direct de cv-ketel uit
  • Levensduur van 10 jaar
  • Eenvoudige installatie
  • Nederlandse innovatie

De Retwist koolmonoxidemelder biedt de optimale bescherming tegen de gevaren van koolmonoxide. Bestel de Retwist CO-switch en bescherm wie je lief zijn!

Meer informatieBestel v.a. € 139,95
Sinds 2017

Retwist Smoke
rookmelders in diverse uitvoeringen verkrijgbaar

  • Sets van 3 stuks
  • Koppelbaar
  • Nooit batterijen vervangen
  • Levensduur van 10 jaar

Vanaf juli 2022 is een rookmelder op elke etage van je woning wettelijk verplicht! Bestel de Retwist Smoke en bescherm wie je lief zijn!

Meer informatieBestel v.a. € 69,95
Sinds 2017
Draai je telefoon voor de beste beleving